Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Video : Tak Tahan Tengok Awek Seksi Gunting Rambut, Lelaki Ini Keluarkan Kemaluannya Dan Melakukan Perkara Yang memalukan

SEORANG lelaki gila seks diserang oleh kakitangan sebuah salun rambut apabila perbuatan terkutuknya memuaskan nafsu sendiri di dalam premis berkenaan terbongkar.Difahamakan kejadian itu berlaku di Constanta, tenggara Romania.

Aksi jijik pelanggan lelaki itu dirakam kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang di dalam kedai berkenaan.Menerusi rakaman CCTV itu, seorang lelaki memakai baju sejuk berwarna biru dilihat memasuki premis berkenaan dan duduk di sebuah kerusi untuk menunggu giliran.

Individu tidak diketahui identitinya itu dilihat meraba-raba kemaluannya dan bertindak memasukkan tangannya di bawah baju tebal yang dipakai sebelum menggosok kemaluannya. Malah dia juga dilihat menepuk lutut beberapa kali sebelum meneruskan aksinya itu.

Perbuatan jijik lelaki itu kemudian disedari oleh salah seorang pekerja salun berkenaan sebelum rakan sekerjanya bertindak menampar dan menghalau suspek dari premis tersebut.

Mereka seterusnya melaporkan kejadian itu kepada pihak berkuasa tempatan dan berkongsi rakaman CCTV untuk mengenalpasti suspek kejadian itu.

Hasil siasatan pihak polis berjaya mengesan suspek dan menahannya pada keesokan harinya. – MYNEWSHUB.CC
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Video : Tak Tahan Tengok Awek Seksi Gunting Rambut, Lelaki Ini Keluarkan Kemaluannya Dan Melakukan Perkara Yang memalukan. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top