Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Muka Ini Paling Di Benci Rakyat Malaysia, Semoga Masuk Neraka - Netizen

NETIZEN hari ini sudah berada di tahap hilang pertimbangan diri dan melampaui batas apabila lantang mencaci dan mengeji sesama manusia.Lebih biadap, ada pula yang sanggup mendoakan kecelakaan seseorang meskipun bersaudara sesama Islam.

Demikian yang menimpa kepada seorang personaliti TV3, Izwan Azir Salleh apabila kerjayanya teruk dikritik dan disifatkan berdosa.Walhal, netizen langsung tidak mengetahui skop kerja yang dilakukannya sehingga sanggup membuta tuli melemparkan tuduhan sedemikian.

Ini susulan, gambar miliknya yang tertera dengan ayat, “Muka ini paling dibenci rakyat Malaysia. Menyampai berita FITNAH Insya’Allah NERAKA TEMPATNYA NANTI” tersebar menjadi viral.


Biadap! Netizen Doa Pembaca Berita TV3 Masuk Neraka


Tidak sekadar itu, netizen turut menyifatkan gaji yang diterimanya haram.Difahamkan, netizen melemparkan cacian itu berikutan tidak berpuas hati dengan laporan Bersih 5 yang disifatkan hambar oleh Buletin Utama TV3 itu.

Dek kerana itu, Izwan selaku pembaca berita untuk laporan itu teruk dikecam selain ada yang menyelarkannya sebagai binatang.


Biadap! Netizen Doa Pembaca Berita TV3 Masuk Neraka

Sedangkan Izwan hanyalah pembaca dan bukanlah individu yang menulis laporan berkenaan.Dalam hal seumpama ini tidak sepatutnya Izwan dipersalahkan mahupun dikeji kerana dia hanyalah indivdu yang menerima arahan daripada pihak majikan.

Oleh itu, berhentilah daripada mengaibkan dan mendoakan kecelakaan orang lain, kerana takut kelak anda pula yang merangkak di akhirat meminta maaf kepada Izwan. – MYNEWSHUB.CC
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Muka Ini Paling Di Benci Rakyat Malaysia, Semoga Masuk Neraka - Netizen. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top