Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Rakyat Selangor Menderita Hari-Hari Terpaksa Minum Dan Mandi Air Longkang - Jamal

KETUA Umno Sungai Besar, Datuk Jamal Mad Yunos yang lebih dikenali sebagai 'Jamal Jamban' hari ini meneruskan lagi aksi merapu untuk hiburan dan bahan gelak seluruh rakyat Malaysia.


Mengadakan sidang media Bersih 7 tengah panas depan pintu masuk (Gate 1) Bangunan Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor, SUK Jamal Jamban mendakwa rakyat Selangor cukup derita kerana terpaksa mandi air longkang setiap hari.

"Keperluan air bersih masih lagi belum wujud, Rakyat Negeri Selangor cukup derita sekarang ini, dengan kerajaan pimpinan Azmin Ali kerana hari-hari mandi air longkang," katanya.

Jamal dalam sidang media yang sama memaklumkan bahawa dia akan membuat roadshow ke seluruh negeri Selangor di sebanyak 700 lokasi sehingga 1 April yang akan datang (tahun hadapan) di mana pada waktu itu mereka akan mengadakan satu perhimpunan besar-besaran dalam negeri Selangor.

Selama aku duduk di Negeri Selangor, aku belum pernah lagi mandi air longkang. Tapi mungkin kita kena bersimpati dengan Jamal Jamban, hari-hari dia derita sebab kena mandi air longkang.www.milosuam.net/
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Rakyat Selangor Menderita Hari-Hari Terpaksa Minum Dan Mandi Air Longkang - Jamal . TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top