Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Saya ingin berkongsi kisah saya mencari ayah saya yang mana saya anak luar nikah-segak ..bercermin Mata ..dia org kenamaan Pengerusi Persatuan xxxx

Mohon hide profil saya Admin..tq
Saya ingin berkongsi kisah saya mencari ayah saya yang mana saya anak luar nikah..Dan saya tak kenal siapa ayah saya.



Masa ibu mengandungkan saya ayah saya cuma beri sepucuk Surat n dlm tu tertulis Terimalah 50 rgt ini Dan jangan Cari saya lagi.dgn tandatangan ,nama penuh n jawatan dia adlh Pegawai Daerah di sebuah daerah..
Bila saya sekolah menengah saya mulalah mencari..Apa yg saya tahu dia Islam..Dan ibu saya non Muslim..


Mula mula saya Cari di buku telefon..yg warna kuning..sy jumpa alamat dgn rmh.tp dia dah pindah..lepastu saya try Google no ofis lama dia..saya dapat..org situ cakap dia dah berhenti..saya minta no telefon dia dgn staf..


dia orang bagi..saya Cuba kol..dia angkat..saya Tanya ni Encik Xxxx bin..hj Xxx ke? Dia cakap yerr saya..Ada APA? Sy ckap la sy ank awak lama dah saya Cari..mungkin awak salah nombor kot dia cakap..saya save no hpon dia..saya Cek profile pic dia d Wasap..saya Tanya IBU saya..ni ke muka ayah mak?
Mak cakap ya..segak ..bercermin Mata ..dia org kenamaan..


saya search di Google..Byk terpampang muka dia..berita dia..Pengerusi Persatuan xxxx..sangat hebat Dan berkaliber.di majlis Sana sini berucap .saya save smua foto dia..

Di sini saya sangat berpuas hati kerana Dari kecil saya Cari dia nak tengok muka..saya dah dpt kenal walau cuma dlm gambar..saya tak minta Wang atau harta cukuplah dia kata Ya saya anaknya.


.Patutlah org cakap wajah saya cantik..ayah saya agak handsome..Smoga suatu saat nanti saya bisa terserempak ayah dimana mana..kerana engkau aku lahir ke dunia wpun kau buang aku n ibuku..ku doakan dia sihat..






Labels: kisah

TERIMA KASIH SUDI BACA Saya ingin berkongsi kisah saya mencari ayah saya yang mana saya anak luar nikah-segak ..bercermin Mata ..dia org kenamaan Pengerusi Persatuan xxxx. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top