Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Jangan Lakukan Seks Depan Anak-Anak, Lihat Karangan murid sekolah rendah Apabila Melihat Ibu Dan Ayahnya "Main" Di Hadapannya

Karangan murid sekolah rendah ni diviralkan oleh cikgunya sendiril. Serius ganas gila murid zaman sekarang ni !karangan ini terlampau jujur mendedahkan perilaku ayah ke atas ibunya.


Murid sekolah sekarang semakin kreatif. Pendedahan mereka tanpa batasan. Seperti yang kita maklum, pendidikan awal bermula dari rumah. Ini bermakna perlakuan ibu bapa adalah pembelajaran paling awal untuk anak-anak.

Setiap perlakuan ibu bapa akan diperhati oleh anak-anak. Setiap sentuhan ibu bapa jadi contoh kepada anak-anak. Oleh yang demikian, ibu bapa juga perlu berhati-hati dalam setiap perilaku mereka di rumah.

Sebuah karangan murid yang dipercayai ditulis oleh murid sekolah rendah telah disebarkan oleh gurunya. Tulisan tersebut begitu jujur menceritakan perilaku ayah ke atas ibunya. Walaupun ianya seolah-olah membawa maksud lain kepada murid tersebut, namun impaknya begitu besar kepada pengalaman beliau.Berhati-hatilah wahai ibu bapa di rumah…!!

karangan-murid1

sumber:ringanberat.com/
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Jangan Lakukan Seks Depan Anak-Anak, Lihat Karangan murid sekolah rendah Apabila Melihat Ibu Dan Ayahnya "Main" Di Hadapannya. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top