Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Gadis Melayu Hilang Maruah Kongsi Gambar Adik Angkat Pancut Kat Muka

Jika dahulu percintaan hanya menerusi surat menyurat dan malu-malu walaupun cinta monyet. Namun sejak peredaran zaman yang semakin moden atau dalam bahasa lainnya akhir zaman semua itu tidak berlaku lagi.

Zaman dahulu sekitar era 70an , 80 an dan 90 an jodoh ditetapkan oleh orang tua dengan erti kata lain bercinta selepas nikah. Namun jarang sekali kita dengar jodoh seperti ini akan bercerai dalam tempoh yang singkat bukan itu sahaja ada juga yang berkahwin jodoh orang tua kekal hingga ke hujnug nyawa.

apabila masuk zaman era 90 an telah ada media sosial seperti tagged, friendters, MIRC dan sebagainya. Namun pada ketika ini mereka yang bercinta masih takut-takut untuk menunjukkan aksi maksiat mereka depan orang ramai sekali guna upload dalam media sosial kerana masih mempunyai perasaan malu. Pada ketika ini kes pembuagan bayi tidak lagi berluasa.

Menjelang era 2000 ketika ini pelbagai media sosial telah dicipta antaranya facebook, we chat dan sebagainya. Dan ketika ini semakin kerap kedengaran penceraian berlaku antara orang ketiga manakala gadis melayu hilang maruah diri upload gambar maksiat secara terang-terangan untuk tontonan ramai semata-mata ingin mendapat perhatian orang sekeliling.

Itulah yang berlaku kepada gadis ini. Cuba anda bayangkan agaknya apa yang akan berlaku di masa akan datang jika sekarang pun mereka selambe tayang aksi zina dan sebagainya anda lihat sendiri wanita melayu ini 


Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Gadis Melayu Hilang Maruah Kongsi Gambar Adik Angkat Pancut Kat Muka . TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top