Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Tindakan kejam seorang suami membelasah isterinya di khalayak ramai sebaliknya menyebabkan dia dipukul orang ramai yang berang terhadap tindakan dayus Kuala Lumpur: Tindakan kejam seorang suami membelasah isterinya di khalayak ramai sebaliknya menyebabkan dia dipukul orang ramai yang berang terhadap tindakan dayus lelaki itu.

Dalam kejadian jam 1.30 tengah hari kelmarin, suspek berusia 25 tahun bertindak ganas memukul isterinya di hadapan sebuah pusat beli-belah di Jalan Tuanku Abdul Rahman, di sini.

Difahamkan kejadian berlaku sejurus pasangan itu bertengkar hingga menarik perhatian orang ramai yang berada di lokasi kejadian.

Lelaki warga Myanmar terbabit memukul dan menumbuk wanita itu di khalayak ramai.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi Asisten Komisioner Mohd Sukri Kaman berkata, polis menerima maklumat daripada petugas Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) berhubung pergaduhan di lokasi kejadian.Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Tindakan kejam seorang suami membelasah isterinya di khalayak ramai sebaliknya menyebabkan dia dipukul orang ramai yang berang terhadap tindakan dayus . TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top