Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

I nak raba you sikit saja sayang. Bolehlah. Please..Tak mahulah.Kalau kita terlanjur macam mana?





Maka keluarlah pasangan bercinta ini bersama-sama, berdating berdua ke sana dan ke sini. Tiba-tiba si lelaki memecah suasana sunyi.

Lelaki : I nak raba you sikit saja sayang. Bolehlah. Please..
Wanita 1: Tak mahulah.Kalau kita terlanjur macam mana?
Lelaki : Kalau jadi apa-apa nanti, kita kahwin terus sajalah. I jumpa parents you terus.


Wanita 1: Betul? Serius? You nak kahwin dengan I?
Lelaki : Betul sayang. Sumpah! You diam saja okay? Jangan cakap apa-apa. I pegang sikit-sikit saja. Bukan luak pun kan?


Keesokkannya, hari berganti hari, bulan berganti bulan. Tabiat buruk itu sudah pun menjadi suatu kewajipan.

Setahun kemudian
Lelaki : You, I dah nak kahwin. Hubungan kita sampai di sini saja.
Wanita 1 : Sampai hati you tipu I. Dulu you janji nak kahwin dengan I. Tapi bila you dah dapat, you kahwin dengan perempuan lain.


Lelaki : I lelaki, you ingat I nak kahwin kah dengan perempuan yang senang-senang boleh dapat? I nak perempuan yang suci! Bukan macam you, yang senang-senang bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami.
Wanita 1 : Sampai hati you cakap macam itu. Dulu masa you nak, macam-macam janji manis you bagi.Tapi sekarang you salahkan I pulak?


Lelaki : I lelakilah! I cuma nak uji you saja tapi you bagi! I ambil rasalah.
Wanita 1 : You memang jantan tak guna. I menyesal kenal dengan you!
Lelaki : You menyesal? Tapi I puas! Jangan lupa datang kenduri I nanti.
Wanita 1 : You akan dapat balasannya nanti.
Lelaki tersebut kemudiannya mendapat jodoh dgn wanita yang diimpikannya dan tinggalkan wanita 1 itu mereput kesedihan.


Perbualan malam pertama lelaki dengan wanita yang baru dinikahinya:
Lelaki : Sayang! I love you so much. Terima kasih sudi jadi isteri I
Wanita 2 : Me too sayang. Muah cked!
Lelaki : I bertuah kahwin dengan you.
Wanita 2 : I pun. Sayang, I ada something nak beritahu you ni.
Lelaki : Apa dia sayang?


Wanita 2 : Sebenarnya, sebelum you, I ada 12 orang teman lelaki. I pernah tidur dengan semua teman lelaki I. Tapi, demi Allah SWT, untuk suka-suka saja. Cari kepuasan dan pengalaman sebelum berkahwin.. Tapi bila nak kahwin, I kenalah cari lelaki yang baik macam you untuk jadi suami I. You tak kisahkan?
Lelaki : ——–


Allah S.W.T berfirman:
“Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat dan lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat, perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.” – An-Nur’ : 26

http://unencrypted-media.blogspot.my/2016/12/i-nak-raba-you-sikit-je-sayang-please.html






Labels: kisah

TERIMA KASIH SUDI BACA I nak raba you sikit saja sayang. Bolehlah. Please..Tak mahulah.Kalau kita terlanjur macam mana?. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top