Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Tun Mahathir Seorang bapa Ayam menjadikan wanita sebagai seorang pelacur.- Shamsher Singh

GEORGETOWN –  Perwakilan DAP dari Chai Leng Park, Shamsher Singh menyifatkan Bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir Mohamad sebagai  seorang ‘Bapa Ayam’ yang menjadikan wanita sebagai seorang pelacur.Hal ini berikutan tindakan Mahathir yang berpaling tadah dan menyertai parti pembangkang dalam menentang Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.
“Mengapa dia datang kepada DAP dan Bersih sekarang? Kerana dia takut bahawa jika pembangkang menang (pilihan raya umum), kita akan mendedahkan segala-galanya.“Ia seperti mahu untuk menyelamatkan pelacur, tetapi dia adalah bapa ayam yang bertukar wanita itu ke dalam pelacur, “kata Shamsher ketika Konvensyen DAP Pulau Pinang.Ekoran itu, beliau mempersoalkan adakah veteran DAP berasa malu ketika bersalaman dengan beliau.

Dalam pada itu, beliau turut mempertikaikan kenyataan Mahathir berkenaan musuh yang menjadi sahabatnya.“Kenyataan bodoh yang telah saya dengar (berkenaan Dr Mahathir) adalah ‘musuh musuh saya adalah kawan saya.“Mahathir bukan musuh musuh saya. Dia adalah musuh saya,” ujarnya.Justeru itu, beliau turut melabelkan Mahathir sebagai ular yang mengambil kesempatan keatas orang lain.suara.tv
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: politik

TERIMA KASIH SUDI BACA Tun Mahathir Seorang bapa Ayam menjadikan wanita sebagai seorang pelacur.- Shamsher Singh . TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top