Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Seorang ibu tunggal melecur seluruh tubuhnya selepas memakan sejenis ubat sawan yang dibekalkan (HSNZ)


Kuala Terengganu: Seorang ibu tunggal dari Perumahan Majlis Agama Islam dan Adat Melayu (MAIDAM) Banggol Paradong, Manir, di sini,


 melecur seluruh tubuhnya selepas memakan sejenis ubat sawan yang dibekalkan Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) pada 16 Oktober lalu.

Nor Azliza Nawi, 34, berkata, dia hanya makan separuh daripada ubat tablet yang dibekalkan HSNZ kepadanya untuk mencegah serangan sawan.

“Saya memang bergantung kepada ubat sawan sejak usia 15 tahun, namun pada 16 Oktober baru-baru ini, pegawai perubatan HSNZ memberikan ubat lain untuk tujuan itu.

“Ubat itu dimakan separuh saja sebelum ia memberikan tindak balas menakutkan apabila saya muntah berdarah sebelum dibawa ke HSNZ untuk rawatan,” katanya, semalam.

Menurutnya, kesan ubat itu bertambah serius apabila muka dan badannya melecur seolah-olah terkena api.http://www.hmetro.com.my/node/182636

Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: sedih

TERIMA KASIH SUDI BACA Seorang ibu tunggal melecur seluruh tubuhnya selepas memakan sejenis ubat sawan yang dibekalkan (HSNZ) . TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top