Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

menantu terlampau manja sampai bayi buang najis kejutkan ibu mentua bangun dari tidur untuk mencucinya....

Salam admin & warga krt.. Trima kasih admin sbb sudi siarkan pm sy sebelum ni berkenaan berpantang rumah mil & kejutkan mil mintak cuci berak anak tengah2 malam.. Ramai yg kecam sy berkaitan isu ni..



 Ada yg cakap sy manja teramat..nak senang waktu pantang & macam2 lagi lah.. Sy bukannya tak nak cuci berak anak..sy tahu anak pakai pampers memang senang nak cuci.. Mak sy awal2 dah pesan masa stay umah orang,kena ikut cara org.. Sy ada spare banyak baby wipes.. 

Even masa kat wad pun sy boleh manage anak sy..cuci kencing berak anak guna baby wipes tu jelah..tapi,bila dekat rumah mil,mil tak bagi guna baby wipes..tak bersih & tak patuh syariat katanya..so,kena cuci pakai air mengalir.. Sy bukannya tak belajar time mil tolong cuci anak sy..


sy follow sekali.. Mil pun ada pesan kejutkan dia kalau anak kencing@berak.. Tapi, bila sy kejutkan mil jadi macam tu pulak.. Sepanjang sy berpantang,suami dapat cuti tanpa rekod.. Tiap2 malam suami pegi lepak balik pukul3-4 pagi.. Lepas kejadian mil tak bangun tolong salin pampers tu, sy call suami suruh balik dalam pkl1pagi camtu mintak tolong panaskan air untuk basuh berak anak.. 


Suami balik & time suami nak tlg jirus air tu mil gopoh2 datang & suruh suami masuk tidur.. Sy pun tak faham.. Utk pengetahuan semua sy memang tak mampu nak turun naik tangga panaskan air kat dapur.. Pasal sy minta baju dgn mil pulak bukan sy minta mil tlg salinkan pakaian sy.. Mil tlg basuh baju2 sy tapi sy tak tahu mana mil simpan baju2 sy tu..


 Sy taknak lah selongkar almari baju orang memandangkan sy pun menumpang.. Pasal lawatan nurse tu pulak,1st time datang rumah nurse ada cek jahitan..2nd visit nurse nak datang tu mil pesan jangan cek & bgtahu nurse yg jahitan ok.. Sy iyakan jelah sebab karang melawan tak pasal2 kena marah.. Lg 1 perkara yg sy musykil time bidan dtg nak urut2 badan.. Urut badan + bertungku + mandi herba dlm 4jam.. & bayaran 300++..


 Sy tak minta pun duit anak mil (suami sy).. Mak sy dah bankin duit siap2 & sy suruh suami sy ambil duit kt atm.. Tapi mil bising2 cakap bidan urut lama sangat & mahal.. Sy diam jelah.. Sbb mak sy dah uruskan semua.. Memang sy sempat berpantang 11hari je rumah mil sbb bila kat sana sy rasa apa sy buat semua tak kena.. Bila balik rumah mak sy, mak suruh sy cek jahitan.. Memang bernanah & sy kena amik antibiotik.. 


3kali tukar antibiotik..& jahitan sy sembuh pd hari ke35.. Wlaupun mak kerja tapi mak sy ajar macam mana nak urus anak.. Sy uruskan anak sorang2 je.. Sekarang anak sy dah 6bulan & 6bulan jugak sy tinggal berasingan dengan suami.. Suami ada ajak sy balik rumah mil tapi sy takut perkara sama berulang.. Sekian..




Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: kisah

TERIMA KASIH SUDI BACA menantu terlampau manja sampai bayi buang najis kejutkan ibu mentua bangun dari tidur untuk mencucinya..... TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top