Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

lepas habis pantang perangai saya berubah selalu pukul dia ,cakar tangan dia sampai berdarah melawan cakap dia tapi dia masih sabar-isteri meroyan

Assalamualaikum... hyee min, pe kabo? Chat? Mohon share ea, dan hide profile, tq..
Ermmm macam mane nak ubah perangai saye yang suke pukul suami bile bergaduh ea??? 



Macam nie, kami baru berkahwin dalam setahun lebih dan Alhamdulillah dikurniakan bby gurl, baru 5 bulan, saye mule perasan sejak2 habis pantang dan sampai sekarang nie saye jadi menyampah la tengok suami...

 dye mcm nie, bile suami xde kat rumah pegi keja saye rase rindu sangat kat dye, tapi bile dye balik rumah, mule saye rase xde mo0d, xnak cakap dengn dye, marah2 dye, cari salah dye, menyampah dan meluat tengok muke dye tapi xde la hari2, cume kerap macam tu, saye sendiri xtau ape da jadi dengan diri saye


, lepas tu tiba tiba saye akan merajuk kalau dye xlayan saye, kalau dye buat xtau je lagi la saye sakit hati sampaikan bergaduh n mule la saye pukul dye, kadang2 sampy berdarah tgn dye kene cakar dengan saye, tapi dye jenis rilek, sabar, dye xpenah naek tangan kat saye, jentik pon xpenah walaupun saye sakitkan dye, xpenah tengking2 saye, dye bia je saye pukul dye,

 bile time gaduh saye je beria marah2, tapi dye cakap elok2 slow2 je, punye la tinggi tahap kesabaran dye, dan pengelastnye dye juz akan cakap "syg kenape? Ape salah abg? Abg mintak maaf kalau abg ade wat salah" itu je ayat y salu saye dengar bile gaduh, padahal kdang2 saye sendiri pon xtau ape punca saye nak marah2 dye, kadang2 time ok,


 ok je kteorg, gurau2, gelak cam owg gile same2, solat same2, masak same2, time dye cuti la kan, tapi tu lah, dengan sekelip mate perangai saye boleh berubah jadi rimau, saye sendiri pelik n dye pon pelik, dye jugak penah cakap, "kenape dengan tibe2 n sekelip mate je perangai syg boleh berubah erk, tadi ok gelak2, nie tibe2 nak marah, nk merengek mcm owg gile" :


( .. hurmm sye sendiri pon xtau kenape.. tapi bile keadaan dah kembali reda, saye mintak maaf smuke kat dye, tp tu la esok2 jadi balik,, sye perasan perangai saye mule berubah camnie sejak dari pantang hari tu, kenape erkkk????? Pena jugak terpikir nak suruh husband bwk saye p berubat, tapi xpegi2 lagi, cakap kt dye pon xlagi...


 hurmm ape da jadi sebenarnye erk?? Mase bercinte n mule2 kawin saye ok je, 4 tahun kami bercinte n xde msalah pape pon, lepas kawin pon ok, tapi y jadi masalahnye lepas pade pantang hari tu saye jadi cm nie,, hurmmm.. juz nk tanye pendapat korang la, y mane boleh nasihat atau bagi cadangan pape ke, y mane ase nak kecam tu kecam la, xpe, saye amek jugak sebagai nasihat,,, :)
Tq min,,

kisah rumah tangga






Labels: kisah

TERIMA KASIH SUDI BACA lepas habis pantang perangai saya berubah selalu pukul dia ,cakar tangan dia sampai berdarah melawan cakap dia tapi dia masih sabar-isteri meroyan. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top