Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

suami kami lumpuh kerna abaikan nafkah pada saya dan madu..sekarang madu ambil alih jaga suami




 sekadar gambar hiasan xde kena mengena dengan gambar ni

walau kite bermadu,xsemestinye kite perlu bergaduh dn pntingkan diri Untuk kite control suami..walau suami Kami diuji lumpuh sebelah badan,Sye ttap akan Jaga die..suami skrang di rumah madu Sye..Die ambik cuti tnpe gaji Untuk Jaga suami..oleh yg demikian,Jgan lah lpaskan tgungjawab kite,Allah balas cash didunia..kepada suami2 diluar sne..

Harap Smue dpat belajar dari kisah Sye..Kalau kite pernah buat Silap dgan Seseorang,jngan tnding jari pada orang ketiga,cermin diri kite jgak..ape yg kurangnye diri ni..back to Islam ok..walaupon suami sye abaikan tgungjawab die dekat madu Sye,biarkan madu Sye sndri lahirkan Anak tnpe diri die,Allah balas smpai mcam ni,Sye Redho..Hampir 3bulan suami xboleh bercakap..Harap KRT dapat Doakan suami sye cepat sembuh..syukur dapat madu yg beriman dari Sye..trme Smue dgan tenang..time kasih admin..Assalamualaikum
Kisah dlu:

Assalamualaikum KRT..

Sye gune fb Adik iPar Sye Untuk post ni..Tlong hidekan identity Sye..Sye bekerja sbgai pegawai bank di pahang n suami bkje dsyrkat swasta..gaji Sye 3Kali ganda dari suami..sewaktu Sye tgah sarat mengandung,Sye dikejutkan suami sudah berkawin dua Dan skrang madu Sye tu tgah mengandung..


suami Sye skrang lumpuh sebelah badan sebab die abaikan sgala nafkah dekat bini keduanye..Sye xdek guna2kan suami Untuk lupakan semua tu..n Sye thu madu Sye tu baik orangnye..Die yg Banyak sgat Bantu suami sye sebab suami begaji seribu Lebih je..pada mulanye Sye memang berat sgat nak terima die sebab die rampas suami sye tpi lame2 suami Selalu cerita,die la yg byak Bantu suami sye..lepas pada tu Sye makin buat bodoh je dgan perasaan Sye n Sye bzkan diri dgan anak n kerja.

.Bkan suami sye yg tgung Sye selama Sye kawin dgan die..Sye yg Bayar Smue kereta,Bill n barang Anak trmasok Duit mengasoh..skrang ni suami sye lumpuh sebelah badan..Sye tahu ni Smue sebab dosa die sebab abaikan bini kedua die..die biarkan bini kedua die tanggung Anak n die lari dari tgungjawab..Sye tahu ini balasan Allah dekat suami sye..


Sye Cuba pujuk madu Sye Untuk maafkan suami die juga tpi die ckap die Xkan maafkan suami atas ape yg die tanggung sebelum ni..die sengsara hdup n Anak die membesar tanpa ayah..Sye mohon die Maafkan suami sye tpi langsung die buat xendah..Sye tahu ape die rsekan lahirkan Anak tnpe suami disisi n suami sye Langsong xbertanya khabar..Sye Thu derita madu Sye..Sye just nak KRT pnye pendapat ape Sye harus buat??


Sye ade pergi jumpa Ustaz,kot2 ade orang buat suami,Tapi Ustaz tu ckap memang xdek..Ustaz tu sndri nasihatkan Sye Untuk Sye slow talk dgan madu Sye..ni mungkin hukuman Allah n Boleh jgak KRT jadikan pngajaran juga..Sye mohon KRT doakan spaya madu Sye lembut Hati Maafkan suami sye..sye tahu suami bukan Hak mutlak untu kite bergadoh..Sye trma qada Dan qadar Allah bile suami diuji smpai lumpuh..Sye mohon krt doakan suami sye jgak..Tq admin




Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: sedih

TERIMA KASIH SUDI BACA suami kami lumpuh kerna abaikan nafkah pada saya dan madu..sekarang madu ambil alih jaga suami. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top