Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Dengan Bangla Pun Anda Jijik, Inikan Pula Rohingnya 10 kali ganda lagi 'Low class dan Pariah' dari Bangla- Auni Ameera

Dengan bangla pun anda jijik, Inikan Rohingya. Rohingya ni 10 kali ganda lagi 'Low class dan Pariah' dari Bangla. Di Canada ada program untuk Adopt pelarian, especially dari Syria. Cuba tanya orang melayu, Sanggup tak mereka buat macam Orang Kafir di Canada? 


Ambil sorang rohingya share rumah dengan mereka, jadikan salah seorang keluarga angkat.. Ada lebih 150,000 Rohingya untuk dijadikan keluarga angkat sekarang.. Kesian la kat Rohingnya, Kat Myanmar sana mereka kena bakar hidup².. Bukan dah mati baru bakar, Tapi waktu hidup tu kena bakar, Boleh bayang tak macam mana siksa hidup dia orang ?

Orang Kita cakap je pandai, Yang buat ialah Kafir di Canada.Hari tu pelarian Syria datang Malaysia ditempatkan di Shah Alam tak silap, Kawasan Elite duduk rumah harga lebih 600k. Ramai Melayu bising dan Complain..

To be honest:
Anda Malaysian nak handle Myanmar, Indon dan bangla kat Pasar Borong Selayang pun tak boleh. Ini lagi nak bawak masuk satu ethnic yang 10x ganda lagi debased dari bangsa di atas, 'Ultra Malays dan Ketuanan Melayu' complain tentang silap mereka kasi warganegara pada Chinese dan Indian dulu. Dan sekarang, Mereka nak buat kesilapan yang sama. Tidak terfikirkah anda?


Rohingnya ni tak tau apa itu perancang keluarga.Setahun boleh 2 kali mengandung, Mereka membiak dengan pantas macam tikus, So tanya diri anda. Dah ready nak tambah satu lagi bangsa utama di Malaysia? Iaitu Rohingnya. Jangan pandang rendah dengan kuasa pembiakan Mereka, Mereka juga manusia. 

Rohingnya tu kan Muslims.
Saudara Islam. Dah alang² tu bawak la masuk malaysia ramai² buat keluarga angkat.. Campur Masyarakat so awek melayu boleh 'cium molot' dengan Rohingya selepas bangla.. Jantan Melayu tak nak buat perempuan Rohingya sebagai Bini ke? Takkan nak perempuan putih gebu macam Syrian je? Jangan ikut Nafsu haiwan k..https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theaterLabels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Dengan Bangla Pun Anda Jijik, Inikan Pula Rohingnya 10 kali ganda lagi 'Low class dan Pariah' dari Bangla- Auni Ameera. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top