Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

video tangan bayi kena pijak dengan kaki BAPAK TAK guna tujuannya video ni akan ditunjukan pada isterinya yang lari dari rumah

Kejadian tak pasti dimana. Yg pasti aku doakan yg buat macam ni akan mati dalam keaadaan yang mengerikan,, kalau terjadi dimalaysia harap pdrm cari si pelaku sampai lubang kubur sekalipun.


 komen netizen yang melihatnya

saya terbaca kat news cina...ayah dia yg pijak anak dia selepas ibu bayi lari tinggal kan mereka...dia rakam aksi dia mendera anak dia sendiri dan hantar rakaman kat isteri dia dgn harapan isteri dia balik ke rumah semula....Allahualam...sy pun tak pasti betul ke tdk...semoga bayi tu dibawah lindungannya...

 Cikgu Puteri menitis air mata sy...sy ni usaha mcm2 nk zuriat...ade dh dpt comel.mcm ni jg la elok2...smpai suami sy kesat air mata sy ni...nape nape diperlakukan mcm.tu...sedihnye..xkira la ank cina ke melayu ke...anak tu anak weh...


 Haifa Aliyya bodoh..laa x puas hati kat mak..lpas geram kat ank..dpt agak dah..kata cina rantai kat leher baby tuu..tuu darah daging ang..baby tuu bkn tau apa..

 Kekasih Hati Adoi..kluar air mata tgok bby tu d buat begitu.jgnla seksa bby tu..kesian.klau tak mahu jga bgla dgn org lain.harap si pelaku dpt balasan setimpal buat anak begitu.
 
 Noor Fadzleen Allahuakhbar.. ya Allah, tunjukkanlah kuasaMU..timpakanlah balasan yg sepatutnya kpd org yg tdk berperikemanusian ini.. ya Allah, lindungi lah anak itu & kekalkan lah dia d bwh rahmatmu..
 
 Precilla Cruz Lau Kesian baby tu kn.. X tau berlaku d mna.. Actually parents baby ni bercerai n the mother blk rmh org tuanya n tinggal kn baby ni with the father.. Then the father buat gini n record for his wife supaya wife dia blk rmh..
 
 






Labels: kejam

TERIMA KASIH SUDI BACA video tangan bayi kena pijak dengan kaki BAPAK TAK guna tujuannya video ni akan ditunjukan pada isterinya yang lari dari rumah. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top