Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Saya Melihat Sendiri Perempuan Tu Tidur Dalam Bilik Suami Saya, Mereka "Bersedap" Dalam Rumah - Luahan Isteri Diperbodohkan

Assalamualaikum.. sy tak tahu mcm mana nak mulakan.. hmm.. sy 24 tahun.. suami berumur 45 dan ade 3 anak dgn bekas isterinya.. anak2 nya dah besar2 pjg semua.. kami dah berkahwin hampir 4 tahun dan dikurniakan sorg anak..


Sejak awal perkahwinan, mcm2 yg terjadi dgn anak2 suami.. mereka tak hormat sy.. dan pertengahan tahun ni, sy amik keputusan utk tidak mahu lagi menjaga anak2 suami.. sy betol2 dah tak dpt bertahan dgn kerenah anak2 suami.. sy balik ke rumah fmly sy.. itu pun sekejap je.. tak sampai seminggu.. then suami amik sy tp bkn dok serumah.. sy dok di hotel berdekatan dgn tempat tinggal suami.. dan suami bayar hotel tu selama sebulan.. walaupn sy ckp sy dah taknak jaga anak2 suami tp sbb dah biase jaga anak2 nya, sy selalu bertanyakan khabar mereka kat suami dan kalau keluar, sy ade suruh suami belikan apa2 utk anak2 nya contoh nya pakaian sbb sy takde duit dan surirumah sepenuh masa..

Dan bila difikirkan balik, sy kesian kat anak2 nya tak ada org jaga dan sy menyuruh suami utk kawin lagi 1.. tak lama lepas tu, suami berkenalan dgn seorg wanita umur nya lingkungan umur suami juga.. sy ade pesan dgn suami, jgn selalu berjumpa dgn bakal isterinya tu sbb belom ade ape2 ikatan yg sah.. tp sy betol2 tak sangka, suami bawak bakal wife nya duduk di rumah nya.. alasan sy keluar rumah dan dah taknak jaga anak2 nya.. pd malam sy pergi umah suami dan tgk sendiri bakal wife nya tidur dlm bilik yg dulu pernah kami tidur bersama.. sy bukak perlahan2 selimut bakal wife nya dan ingin melihat sendiri pmpn tu..

 then sy keluar bilik.. sy call suami tanya kenapa pmpn tu dkt sini.. suami blh berlakon yg dia tak tahu knpe pmpn tu kat situ.. sdgkn sblm tu suami ade dgn pmpn tu dlm umah tu.. konon ckp ade meeting tp dating di rumah sendiri.. kalau la sy tak call suami ckp nk dtg umah mesti sy dpt tgk mereka berdua kt umah ni.. yg paling sedih, suami pertahankan pmpn tu.. suami suruh pmpn tu stay utk jaga anak2 dia.. dia ade urusan luar negeri..Suami tak pergi pn keluar negeri.. sekali lagi sy dpt tangkap penipuan suami.. tp sbb kn pmpn tu ade kat umah, suami tido di hotel.. 

Kali ni suami betol2 ade urusan luar negeri.. suami ckp pagi esok subuh baru gerak balik dr sana.. padahal ptg tu suami dah smpi umah.. siap blh keluar meeting bersama bakal wife yg duduk dirumah nya tu.. mlm tu sy naik uber pegi depan umah suami dan melihat sendiri kereta suami dan pmpn tu turun dr keretanya.. sblm tu sy call suami dan suami sibok ckp msh ade di luar negeri.. sakit nya hati diperbodohkan.. sy tgu suami di hotel.. dan suami tak dtg hotel sdgkn sy dah bgtahu dia segalanya.. nape dia tak dtg hotel.. dia tido mne.. dgn sape.. 

Hmm.. tambah pulak sy dpt tahu yg mereka bersentuhan, ciom, pelok di rumah tu.. lagi sy betol2 patah hati.. tp suami tak mengaku.. katanya dia tak buat semua tu.. padahal sy ade bukti..Sebenarnya, rumah ex suami dekat sgt dgn umah suami.. blh jalan kaki.. ex suami siap offer lg nak jg anak2.. sy pn bgtahu suami bg je la ex jaga sementara nk kawin ni.. tp alasan suami yg suami ex tak suka anak2..

Disebabkan sy dok hotel, suami sllu balik tido hotel dan pmpn tu ade kat umah.. pmpn tu marah suami knpe tak blik.. mcm suami takde rumah katanya.. sy pelik, ape kaitan dia dgn suami yg blh buat suami balik.. so sy turunkan ego sy, sy buat keputusan utk balik terus umah suami.. tp lain plak.. pmpn tu marah suami.. ckp suami buat keputusan tak fikir mne baik mne tak.. sy tambah pelik, salah ke bawak balik isteri sendiri.. sejak tu sy rase, pmpn tu mmg dh lme dok umah suami sebelom kantoi smpikan dia marah suami mcm tu sekali.. tambah lg umah suami penoh dgn brg2 pmpn tu.. 

Sy bgtahu fmly.. sy dah tak blh teruskan.. hati terlalu sakit dipermainkan.. tp fmly nsht ini satu ujian.. fmly ckp drpd dlu mereka ckp dgn sy yg suami sy kawin just utk jg anak2 nya.. tp sy tak pedulikan.. sy ingtkan takde ape sgt.. suami pn minta utk bg dia peluang.. bila sy tgk muke anak hasil perkahwinan kami, sy dgn berat hati bg dia peluang.. cuma janji jgn tipu lg.. tp janji tinggal janji.. dia msh menipu sy semata2 utk gembira bersama pmpn tu.. 

Skrg ni, sy dah proceed utk bercerai.. hanya tgu masa utk court pgl.. tp suami taknak lepaskan sy.. katanya masih syg.. sy nak tanya semua.. kalau syg kenape buat sy semua tu? Suami bukak buruk sy.. bukak aib sy kat pmpn tu smpi pmpn tu kurang ajar dgn sy.. smpi pmpn tu taknak jumpe sy.. smpi pmpn tu pgl sy bodoh.. sy tanya suami, sy dh bg awk kawin.. knpe perlu dia buat semua ni.. rupanya dia nk buktikan kat sy yg pmpn tu blh jaga anak2 dia.. serasi dgn anak2 dia.. 

sy ckp dgn suami, mcmni ke cara nya nak kami bermadu? Dgn buat kami bermusuh.. dekat fmly sy pn, suami bukak aib sy.. dekat fmly suami pn suami bukak aib sy.. tp dekat fmly sy, dia bgtau dia la yg baik.. dia la segalanya.. bahkan dekat ex wife dia bgtahu sy mcm ni sy mcm tu.. suami bgtahu dekat semua org yg dia dah nk ceraikan sy.. yg dia tak kesah sy nak pegi.. tp bile sy dh buat betul2.. dia taknak lepaskan pulak.. sy buntu.. sy taknk bende ni jd lama.. biar la sy undurkan diri dan bina hidup baru.. alhamdulillah dia dh jmpe kebahagiaan dia.. mudahan hingga ke jannah..






Labels: perkahwinan

TERIMA KASIH SUDI BACA Saya Melihat Sendiri Perempuan Tu Tidur Dalam Bilik Suami Saya, Mereka "Bersedap" Dalam Rumah - Luahan Isteri Diperbodohkan. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top