Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Ibu bapa sanggup ambil risiko demi gambar percutian- Sanggup Letak Bayi Di Pinggir TebingSanggup Letak Bayi Di Pinggir Tebing Kerana Mahu Rakam Gambar Percutian
Ibu bapa sanggup ambil risiko demi gambar percutian
ARAB SAUDI - Sepasang suami isteri dikutuk netizen kerana sanggup mengambil risiko dengan meletakkan bayi mereka di pinggir tebing gunung semata-mata mahu merakam gambar percutian mereka.
Gambar tersebut dirakam di sebuah destinasi popular Dikkat Al Al Halwani, puncak Gunung Al Hada, menghadap lebuh raya Makkah di barat Arab Saudi.

Lapor Al Marsad, pasangan yang tidak didedahkan identiti itu menerima pelbagai kritikan yang teruk selepas gambar berkenaan tersebar meluas di media sosial.

Netizen meluahkan kemarahan dan menuduh pasangan terbabit tergamak membahayakan nyawa bayi mereka sendiri kerana satu gambar, malah ada yang meminta pasangan berkenaan dikenakan hukuman penjara kerana jelas sekali pasangan itu 'mendera' si kecil berkenaan. - The Reporter


http://www.thereporter.my/2016/11/sanggup-letak-bayi-di-pinggir-tebing.html

Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: semasa

TERIMA KASIH SUDI BACA Ibu bapa sanggup ambil risiko demi gambar percutian- Sanggup Letak Bayi Di Pinggir Tebing. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top