Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

saya akan ambil tindakan undang2 kerna menjatuhkan aib saya dan suami tentang produk peransang seks-siti nurhaliza


Terdapat pihak yang tidak bertanggungjawab yang menyalahgunakan foto Siti Nurhaliza dan suaminya Datuk Khalid untuk melariskan produk perangsang seks.

Portal Kosmo Online melaporkan iklan berkenaan disiarkan menerusi laman Instagram pengguna yang disertakan dengan pautan kepada satu artikel berkaitan masalah mati pucuk yang difitnah berlaku didalam rumah tangga Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid.

Malah, pihak tidak bertanggungjawab itu juga memberitahu bahawa pasangan berkenaan turut menggunakan produk seks tersebut.

Siti Nurhaliza mengakui merasa terkejut dengan perkara berkenaan kerana foto beliau digunakan tanpa kebenaran demi mengaut keuntungan.

Menurut Siti Nurhaliza, beliau akan mengambil tindakan undang-undang kepada peniaga ubat perangsang seks yang sanggup mengaibkan beliau dan suaminya.

Sememangnya ramai peniaga  yang menggunakan nama selebriti dan mengambil kesempatan terhadap mereka demi melariskan sesuatu produk secara tidak sah dan menyalahi undang-undang.
http://malaysianreview.com/173115/datuk-siti-dan-suami-saman-peniaga-guna-foto-untuk-produk-seks/
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: hiburan

TERIMA KASIH SUDI BACA saya akan ambil tindakan undang2 kerna menjatuhkan aib saya dan suami tentang produk peransang seks-siti nurhaliza. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top