Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

saya ada masalah dimana saya kalau tidur mesti kena isap ibu jari..depan suami ke keluarga saya akan tidur isap jari juga walaupun saya dah kawin.

saya berusia awal 20an tahun dan suami awal 40an..
 gambar hiasan 

 dah berkahwin dekat 2 tahun.. belum ada anak lgi.. saya ada masalah dimana saya kalau tidur mesti kena isap ibu jari..

 depan suami ke keluarga saya akan tidur isap jari juga walaupun saya dah kawin.. kalau tak isap jari saya tak boleh tido.. baru2 ni suami ada suruh saya ubah tabiat saya supaya jangan isap jari lagi..

 saya tak tau la dia main2 ke serious.. saya rasa macam sedih sangat seolah dia mcm tak menerima diri saya seadanya.. saya cuba untuk tido x isap jari tapi makin saya cuba makin saya x boleh tido..

 saya terpikir juga kalau satu hari saya ada anak, anak saya tengok saya isap jari tido.. kawan2 boleh bantu saya tak.. mcm mana saya nak buat ye.. terima kasih

komen netizen yang membaca 

-
Inaz Zulaikha Salu kalo budak nk ptus ssu bdn, lumorkn daun salam, nt rasa pahit ank xnk, ni kau da tua, try sapu kt iBu jari tu..kot pahit lama2 ko xnk isap dh..huhuhu..nk lg cpt bkesan ko sapu minyak Yuyi ke minyak cap kapak ke kt ibu jari tu..

 -
Sharmila Bee Kamal Aiyo makin lama makin memelik soalan KRT..tp ni mmg rare..sis..kkdng bkn sbb suami tak terima kita seadanya..sis kne jaga air muka suami..walaupun suami tak selesa tp sbb syg..die diam..tp org keliling ckp..sehr 2 okla..tp bygkn sepjg 2 thn kawin org berckp..mungkin sbb tu die brani srh ubah sikap..cubala..sy sndr dgr pun pelik


-
Norliza Salim Salam warga iih, bayi sy berumur 6 buln dan kerap hisap jari..org sekeliling sy slalu ckp klu baby hisap jari maksud nye baby sy tu lapar, padahal bru lps nyusu je baby sy tu..siap sedawa lg 😆 tp baby tetap hisap jari walaupn dah kenyang nyusu..sy jadi stress bila org sekeliling duk main2 dgn baby sy tu lepas tu bila baby sy duk hisap jari diorg duk kata baby lapar lg nak nyusu lg..kdg2 sy nak berehat pon x boleh sbb kna pakse nyusukn baby lg, org2 duk ckp baby lapar duk hisap jari, nk nyusu lg, padahal sy tgk baby ok je, xde nangis ke apa..especially org2 tua la duk kata baby sy lapar sbb tu hisap jari..jd sy nak tanye ibu2 semua betul ke klu baby hisap jari tu mksud nye dia lapar lg? Baby baru je lps sedawa kyg pon klu hisap jari jgk kira baby tu lapar lg ke? 


- Nainna Majid Sy dulu mmg tahap kronik isap jari ni. Dr kecik smpai la sy drjah 6. Smpai tahap sy pg hisap lengan sbb xleh nk hisap jari. Ayah sy sapu mcm2 kt jari sy. Wpun msa tu sy kecik tp ayh mak sy pndang siyes.
Sepupu sy smpai skrg hsp jari hehehee. Klau besar ni mgkin ssah dh nk buang peel tu. Awk kna jmpa bomoh pisahkn kot.






Labels: pelik

TERIMA KASIH SUDI BACA saya ada masalah dimana saya kalau tidur mesti kena isap ibu jari..depan suami ke keluarga saya akan tidur isap jari juga walaupun saya dah kawin.. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top