Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Pantang larang Yang Sering Wanita Lakukan Ketika Datang Haid, Kerana Perkara Ini Mereka Pasti menderita Seumur Hidup

Berkongsi untuk sebahagian wanita (Jika lelaki yang terima tolong di viralkan ke wanita di sekitaran anda) .Jangan Lakukan Hal Tersebut Pada masa H4! d!

** Jangan minum air ais, air soda, dan kelapa saat h4! d.

** Jangan bersyampu lantaran liang kepala tengah terbuka ketika h4! d
khutiri boleh menyebabkan sakit kepala (diserang angin kepala), demikian berisiko kesan ini boleh di rasakan masa muda dan masa tua


 ** Jangan makan timun masa tengah h4! d khutiri getah yang ada pada timun boleh mengakibatkan h4! d melekat di dinding r4h! m.

Selain itu masa tengah h4! d, badan tak boleh terbe "ntur, terjatuh dan terp" ukul oleh benda ker4s terutama segi perut kerana boleh mengakibatkan munt4h d4rah, r4h! m boleh terluka.


 Penyelidikan tunjukkan, minum ais saat h4! d boleh menyebabkan d4rah h4! d melekat di dinding r4h! m, sesudah 5-10 th. boleh mengakibatkan "K! ST4 & KANSER R4H! M". Tolong info ini disebarkan ke sebahagian wanita baik ibu, isteri, anak anak perempuan kita, maupun kenalan wanita, sebagai kepedulian kita kepada sesama insan.
Info Paling Meletop:

Faraj Gadis Melayu Terkoyak Dikendurikan Lelaki Afrika

Video Pelajar Perempuan Sekolah Rendah Dikendurikan Beramai-ramai

Video Besar punya Saiz Negro Bila Masuk Dalam .......

Video Bini Orang Kena Kendurikan Beramai-Ramai

50 Gambar Bogel Guru Wanita Sekolah Menengah Tersebar


Labels: kesihatan

TERIMA KASIH SUDI BACA Pantang larang Yang Sering Wanita Lakukan Ketika Datang Haid, Kerana Perkara Ini Mereka Pasti menderita Seumur Hidup. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top