Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Ibu Bapa Tak Sedar Pembuluh Darah Anak Pecah Selepas Kemalangan

innalillahi wa inna ilaihirajiun

Ya Allah....
Jangan ambik mudah sekiranya anak kemalangan atau jatuh.....kita tak nampak bahagian dalaman mereka mcm mn...
Salam Takziah buat keluarga arwah...


#AL-FATIHAH...
"ulang tahun terakhir si bunga kecil"

Jodoh,pertemuan dan juga ajal itu adalah urusan tuhan,siapa kita untuk menentang takdir,itulah mungkin yang di alami oleh sepasang suami isteri yang terpaksa kehilangan anak gadis mereka Keyla yang di sangka sihat selepas terlibat dalam satu kemalangan jalan raya baru baru ini.

Ramadhan berkata anak saudaranya itu baru sahaja merayakan ulang tahun,ketika dalam perjalanan balik rumah,mangsa serta ibu bapa dan adik bayinya menaiki motor terlanggar pintu kereta yang dibuka secara tiba tiba.
Dalam kejadian itu,ibu bapa mangsa hanya mengalami cidera ringan,sementara Keyla tidak mengalami sembarang kecederaan.

Empat beranak berkenan dibawa pemandu kereta berkenan kehospital untuk membuat pemeriksaan lanjut karena risau dengan keadaan empat beranak itu.
Kata Ramadhan ,doktor yang membuat pemeriksaan juga mengatakan bahwa keyla tidak mengalami sembarang luka.

Akan tetapi pada malam,keyla dimaklumkan mengeluh rasa sakit diseluruh badan dan badannya mengalami kejang kejang sampai jemari tangan keyla bengkok dan akhirnya meninggal dunia.

Menurut ahli keluarga, keyla meninggal dunia akibat pembuluha darahnya pecah,”kepala terbentur pembuluh darahnya pecah ketika kemalangan”,katanya ketika dihubungi pemberita.

 http://eberita.org/ibu-bapa-tak-sedar-pembuluh-darah-anak-pecah-selepas-kemalangan/https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theaterLabels: sedih

TERIMA KASIH SUDI BACA Ibu Bapa Tak Sedar Pembuluh Darah Anak Pecah Selepas Kemalangan. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top