Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Idris Khan Dan Atikah Suhaime Memang Pernah ‘Beromen’ - Ammar Alfian

Nak tuding jari tak tentu pasal kat orang lain, sendiri buat sendiri tanggung la Idris Khan.. Dah seronok-seronok ‘beromen’ dengan Atikah Suhaime, tak nak mengaku salah dan mula nak tutup kesalahan dengan salahkan pihak lain..

Idris dah tuduh Ammar Alfian adalah dalang penyebaran gambar bogel dorang di laman sosial.. Tak mahu terus menjadi mangsa keadaan dan ‘kambing hitam’ untuk menutup kesalahan yang dilakukan oleh Atikah dan Idris..

Ammar dah tampil mendedahkan perkara sebenar kepada media.. Ammar dedahkan Idris tak perlu tuduh dirinya atas kesalahan yang dilakukan sendiri.. Kalau betul gambar ‘seks’ itu bukan gambar Atikah dan Idris, apasal yang nak melatah lebih-lebih?

Nampak sangat memang betul gambar bogel dan ‘seks’ yang tersebar kat media sosial tu, memang gambar dorang.. Cuba nak alihkan perhatian peminat dengan nak cari dalang penyebaran gambar..

Ammar maklumkan pasangan ini sendiri ada simpan gambar ‘beromen’ di atas katil di telefon bimbit masing-masing.. Mungkin ada pihak berjaya dapatkan gambar tu di telefon bimbit Atikah atau Idris dan sebarkan gambar tu..

Haa, Idris melatah tak tentu pasal bila gambar bogel tersebar dan tuduh Ammar dalang.. Sekali Ammar tampil dedahkan, memang korang pernah ‘beromen’ daa..

Seronok ke beromen dengan Atikah? Nak beromen lain kali jangan nak selfie.. Tak pasal-pasal diri sendiri dah kantoi, korang dah tengok gambar dorang atas katil muka baru lepas habis buat projek? Hahaha.. – MissA/UtaraNews
https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theaterLabels: hiburan

TERIMA KASIH SUDI BACA Idris Khan Dan Atikah Suhaime Memang Pernah ‘Beromen’ - Ammar Alfian. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top