Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

ISTERIKU PSIKO- Saya pernah nampak dia pegang pisau dan ketawa. Cepat2 saya bawak anak2 lari ke luar

Sambungan ISTERIKU PSIKO.

Saya baru sempat baca satu persatu komen . Terima kasih atas kata2 semangat.
Apa yang saya perasan pada isteri saya ,kemungkinan dy menghidap mental disorder/bipolar depression.

Pening saya pikirkan nak bawa dy ke psikologi atau doktor. Takut dy anggap saya tuduh dy gila. Akibat nya akan jadi Makin teruk.
Ya isteri saya psiko. Bukan childish/tak matang atau manje. Saya pernah nampak dy pegang pisau dan ketawa. Cepat2 sy bawak anak2 lari ke luar. Tapi dy ok je mase tu. Hidang makanan. Berbual macam biasa. Pernah beberape kali nampak dy kwtawe dan nangis. Bila saya tegur, dy lari kunci bilik. Lama baru keluar. Bila dah keluar dy ok macam biasa.

Ada komen yang suruh saya ceraikan,atau psiko balik. Ada juga yang cakap suruh pukul dan tampar. Bagi saya kekerasan akan buat dy jadi lebih teruk. Dy zaujah saya. Perempuan yang saya kena lingdungi dan sayang. Bukan jadi kan dy punching bag bsgi melepaskan geram. Kalau bukan saya yang lindungi dy ,siapa lagi ? 

Kalau saya cerai dan tinggalkan dy ,apa yang jadi pade dy dan anak2 saya ? Mungkin perangai dy teruk. Tp itu lah yang saya trpakse hadap .
Saya bukan xnak marah atau berkasar dengan dy. Cuma saya takot dy pukul anak2 saya . Atau jadi kan ansk2 saya sebagai mangsa bagi melepaskan marah dy waktu saya kerja.
Setiap hujung minggu saya bawak dy jalan. Saya tahu dy penat jaga ank. Saya tak pernah abaikan tentang dy . Bila cuti saya yang jage anak2 bagi dy rehat. Saya buat kerje rumah. Saya pegi belanja barang2 dapur. Saya rase xde sekali pon saya abaikan dy.

Saya xtahu same ada isteri saya ni mental atau gangguan syaitan. Sebab saya pernah dengar keluarga dy bercerita tentang saka yang nenek dy bela. Wallahualam. Saya pernah pergi berubat tanpa pengetahuan dy. Balik rumah, terus dy marah saya. Buang air ubat(dy xtahu tu air ubat) . Dy mengamuk. Anak2 nangis sebab takut. Saya kunci anak2 dalam bilik. Biarkan dy mengamuk sorang2. Dalam 20minit dy ok. Dy senyum tolong kemas apa yang dy selerakkan tadi. Saya pelik. Apa yang ganggu dy tadi?

Mungkin juga dy stress sebab kerja saya. Saya kerja dalam bidang oil&gas diselatan semenanjung. Saya balik hari2 walaupun sangat penat dan agak jauh. Time saya kerja,saya hantar dy ke rumah mertua. Saya takot dy apa2kan anak2, dan saya takot tinggalkan dy sorang2 sejak saya nampak dy nampak dy pegang pisau dan ketawe.


Saya buntu ..xtahu apa lagi yang saya patut buat untuk dy. Saya sayang dy . Saya sayang keluarga saya. Dy sangat baik kalau dy ok. Dy isteri yang sangat baik,layanan sempurna. Tapi dy boleh bertukar jadi sangat menakutkan.

Saya harap dy follow page ni. Sayang, saya sayang awak saya sayang anak2 kite. Saya buntu . Saya xtahu apa cara untuk pulihkan awak. Saya xkan putus asa. Saya rindu awak yang dulu. Saya xtahu apa kan jadi pade mase depan anak2 kalau awak terus macam ni. Percaye lah hanya awak yang boleh lawan dan pulihkan penyakit awak.
Terima ksih admin



https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theater



Labels: perkahwinan

TERIMA KASIH SUDI BACA ISTERIKU PSIKO- Saya pernah nampak dia pegang pisau dan ketawa. Cepat2 saya bawak anak2 lari ke luar. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top