Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Ha ini lah rupa rahim yg mendap dengan darah period yg tak habis keluar.



Ha ini lah rupa rahim yg mendap dengan darah period yg tak habis keluar. Gambar tersebut ialah organ rahim yg telah dibelah dua. Agak agak awk kalau scan nampak tak darah darah tu. Melainkan ambil keluar rahim awk dan belah kasi tengok baru awk nak caya?....
.
Sebab itu jika awk ada plan nak hamil....dulu zaman awk anak dara period dah lah tak regular ...ada kalanya lansung tak dtg hampir berbulan bulan lamanya .perlu tak awk buat proses mencuci rahim ni? Ke awk nak simpan darah tu? Agak agak awk apa akan jadi?
.
Ya period tak ada maknanya tiada lah ovulation berlaku. Iaitu perlepasan telur tidak berlaku. Dan jika ada pula telur tak dpt membesar dgn sempurna...knp? Sebab bertoksin. Toksin block urat saraf...telur tak dpt khasiat...camner nak membesar bagai johan. ...
.
Harap awk dapat fikirkan.. :)
Meh komen "PM" nurul guide anda ...
atau whatsapp terus 017 629 0706






Labels: kesihatan

TERIMA KASIH SUDI BACA Ha ini lah rupa rahim yg mendap dengan darah period yg tak habis keluar.. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top