Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Dari mula kawen hingga sekarang, suami langsung x keja...Sekarang tengah sarat mengandung anak ke 4...KERJANYA TANAM BENIH JER

Salam.. tolong hide kan fb saya..

sekadar gambar hiasan

Aku dah berkahwin dan ada 3 orang anak. Sekarang tengah sarat mengandung anak ke 4. Aku dok dengan keluarga mentua. Aku kerja ikut shif. Suami dok "tanam anggur" kat umah.

 Dari mula kawen hingga sekarang, langsung x keja.. aku yang penat keja.. dari gaji ciput dan sekarang gaji aku dah boleh tahan lah cikit.
Aku nak cter lah perangai laki aku.. aku memang dah x tahan dengsn perangai dia.. dulu keja kejap je..

 pastu dok goyang kaki.. bila suruh keja kata x da masa nak g sebsb anak x sapa nak jaga.. untuk pengetahuan korang.. anak yang sulong dan yang second aku hantar ke tadika dan taska.

 Yang ke 3 mil yang jaga.. laki aku nye perangai bila ada duit or kalo duit gaji aku dah masuk je.. dia siap wat kira2 dengan aku lagi.. duit sekolah anak, barang anak, barang dapur.. duit untuk dia... Bahagian aku? X da langsung..

 kadang2 aku terpikir mana duit tu pergi.. kalo duit x dah.. mentua aku yang tolong topup kan.. aku malu dengan mentua aku.. aku kawen dengan dia sebab sayang.. tapi x sangka dia boleh wat aku macam ni.. dia pernah pikir aku sihat ke.. penat ke..


Kalo aku keja balek malam, aku dengan x tukar baju keja lagi, terus aku g kemas beg sekolah anak. Uruskan anak mandi. Bagi anak makan. Dia alasan, sakit.. aku kalo sakit pon dia suruh gak aku layan anak.. last2 dia yang tido lebih.. 

malam bila aku minta tolong wat kan susu anak, mula lah dia maki aku, dia kata malas nak wat. Last2 aku yang kena wat. Pernah sekali aku terpaksa amek el dari company aku. Sebab nye anak aku x sihat.. dia dok saja..

 alasan algi.. dia kena gastrik dan sakit pala.. time aku kena alahan pregnent dulu.. aku diam kan je, walau pon dia dah tau aku x sihat..
Sy mahu kan pendapat. Kalo boleh jangan hentam saya..
Tq kerana baca kisah saya






Labels: perkahwinan

TERIMA KASIH SUDI BACA Dari mula kawen hingga sekarang, suami langsung x keja...Sekarang tengah sarat mengandung anak ke 4...KERJANYA TANAM BENIH JER. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top