Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Luluh sangat hati bila tahu kebenaran bahawa bakal suami tu dah ada anak.hasil daripada hubungannya dengan ex gf dia.




Assalammualaikum admin. Tak tahu la nak mula macam mana. 

Luluh sangat hati bila tahu kebenaran bahawa bakal suami tu dah ada anak.hasil daripada hubungannya dengan ex gf dia.

 Rasa buntu sangat tak tahu nak buat apa since dah nak dekat tarikh nikah. Kenapa baru sekarang dia cerita semuanya. Hati perempuan mana yang tak kecewa bila tahu semuanya Last2 minute. Itu pun dia tiba2 nak cerita.


 If dia tak cerita? Apa yang akan terjadi bila kami dirikan rumah tangga? Huh. Sedih kecewa gembira semua bercampur aduk .


 Apa2 pun mohon cadangan perlukah saya teruskan atau putuskan dengan cara baik? 😔 tQ. Jangan kecam






Labels: perkahwinan

TERIMA KASIH SUDI BACA Luluh sangat hati bila tahu kebenaran bahawa bakal suami tu dah ada anak.hasil daripada hubungannya dengan ex gf dia.. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation End



Back To Top