Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Kejam dan tidak memiliki belas kasihan-mejirus bayi yang baru ia lahirkan dengan air panas sebelum di campak kedalam tong sampahJirus Dengan Air Panas Sebelum Dicampak Dalam Tong Sampah|Kejam dan tidak memiliki belas kasihan itulah yang dilakukan oleh seorang pembantu rumah apabila mejirus bayi yang baru ia lahirkan dengan air panas sebelum di campak kedalam tong sampah di perumahan Regency Melati Mas.

Suspek yang berusia 22 tahun dikatakan kini dalam rawatan hospital,segaja membunuh bayi berkenan kerana takut diketahui oleh majikannya.

Ia mengaku bayi malang berkenan adalah hasil hubungan zina dengan kekasih yang dia kenali dari laman media sosial,katanya lelaki tersebut enggan bertanggung jawab membuat ia terpaksa membunuh bayi tersebut.

Pembuangan bayi  diketahui oleh seorang pengangkut sampah,katanya ia merasa pelik dengan berat pelastik hitam yang berlumurah darah serta bau busuk yang menyegat.

Hal itu kemudian dimaklumkan kepada pihak polis berhampiran,pihak polis yang menyiasat mendapat kabar bahwa ada seorang wanita yang membeli obat penahan darah di kedai sekitar perumahan berkenan dua hari lalu.

Setelah melakukan penyiasatan didapati seorang wanita dalam keadaan tidak sehat di salah satu deretan rumah mewah itu.

Setelah membuat siasatan wanita itu  mengaku melakukan perbuatan itu keranan tertekan dan takut hilang kerja.

“dia menangis sangat kuat,saya menjirusnya dengan air panas sebelum membuangnya keluar,katanya.

Untuk lebih lanjut akan kami lakukan setelah pelaku selesai mendapat perawatan hospital,kami juga akan melakukan tes DNA untuk mengetahui siapa ayah bayi” terang Alexander ketua polis tangerang.
http://eberita.org/jirus-dengan-air-panas-sebelum-dicampak-dalam-tong-sampah/https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theaterLabels: kejam

TERIMA KASIH SUDI BACA Kejam dan tidak memiliki belas kasihan-mejirus bayi yang baru ia lahirkan dengan air panas sebelum di campak kedalam tong sampah. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top