Laman Portal berita Semasa Dan terkini!!

Selepas Tersingkir Maharaja Lawak Mega, Kumpulan Mamu Buat Laporan Polis!!! Ini Puncanya.

Kepada peminat rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 atau dikenali MLM2017, sudah pasti ada yang mengenali Kumpulan Mamu.Nasib Kumpulan Mamu tidak menyebelahinya apabila tersingkir di minggu kedua bersama kumpulan Hobbit

Seminggu setelah tersingkir MLM2017, nama Mamu menjadi tumpuan apabila mereka berdua membuat laporan polis.

Apa kes sebenarnya? Kumpulan pelawak ini telah tampil menceritakan hal sebenar yang berlaku.

Mereka telah membuat laporan polis selepas ada individu dipercayai menyamar sebagai salah seorang daripada mereka.

Kumpulan Mamu terdiri daripada Abu dan Wan Azrul. Mereka menyedari kejadian itu pada jam 10 pagi Rabu lalu ketika berada di rumah di Kampung Melayu, Air Itam.

Abu Musarrif berkata, dia terkejut menerima panggilan telefon daripada seorang rakan artis yang memberitahu sedang menunggunya di Ampang, Selangor selepas satu temujanji dibuat.

Ini kenyataannya: (sumber Harian Metro)

“Tiada sebarang temujanji dibuat kerana saya ketika itu berada di Pulau Pinang bukannya Ampang.

“Saya bimbang ada pihak melakukan penyamaran menggunakan nama saya untuk tujuan tidak baik''.

Abu Musariff berkata, satu laporan polis dibuat di Balai Polis Jalan Patani pagi semalam agar perkara itu tidak berulang.

Mereka memang risau jika ada pihak menyalahgunakan nama mereka apatah lagi jika ada pihak yang tertipu lalu nama mereka pula yang tercemar.

Kemudian, Abu atau lebih dikenali sebagai Ajo telah membuat kenyataan di laman IG miliknya yang mengatakan ada pihak membuat perkara tidak baik dengan menggunakan namanya.

Ini kenyataannya:

“Laporan polis dibuat ke atas Iqmal dari Johor . We chat id: iqmalwakaka

''Tujuan report adalah membersihkan nama baik kami setelah dia menggunakan nama kami utk tujuan tak baik dan menyusahkan orang lain . Hang ingat kami adik-adik hang ka? Hang tunggu polis ketuk rumah hang.”

Itulah kisahnya. Kesian Kumpulan Mamu kan?https://www.facebook.com/208694619607984/photos/a.208731059604340.1073741828.208694619607984/212190655925047/?type=3&theaterLabels: hiburan

TERIMA KASIH SUDI BACA Selepas Tersingkir Maharaja Lawak Mega, Kumpulan Mamu Buat Laporan Polis!!! Ini Puncanya.. TOLONG SHARE...!

https://telegram.me/joinchat/C6A73gqgSPgew3r9ovpDxg Chat Conversation EndBack To Top